Diensten

Bruiloft op Mallorca

Jullie huwelijk, mijn expertise

Krijg je het al Spaans benauwd als je eraan denkt wat je allemaal moet regelen? De organisatie van een bruiloft kan veel stress opleveren en kost je veel tijd. Als je dan ook nog kiest voor een bruiloft in het buitenland is het lastig als je de werkwijze, gewoontes en mentaliteit van de eilandbewoners niet kent. Één van die gewoontes is "mañana, mañana". Door met mij samen te werken bespaar je een hoop tijd, geld en teleurstellingen.

Graag help ik jullie bij het organiseren van jullie huwelijk. Ik heb al veel mooie bruiloften op dit prachtige eiland mogen doen. Neem gerust een kijkje bij de sfeerimpressies. Met een uitgebreid netwerk kan ik jullie helpen aan de perfecte locatie en professionele betrouwbare leveranciers. Ik kan alles voor jullie verzorgen, maar willen jullie bepaalde zaken zelf regelen, kan dat natuurlijk ook.

Vertel mij jullie wensen, zodat we samen jullie droombruiloft werkelijkheid kunnen maken. Ik ben ervan overtuigd dat jullie de mooiste dag van de liefde samen met jullie familie en/of vrienden op Mallorca zullen beleven. Aarzel dus niet om contact met mij op te nemen. Hasta pronto!

Alles is mogelijk

Bruiloft pakketten

Vanuit mijn jarenlange ervaring heb ik een aantal pakketten samengesteld. Wellicht sluit dit direct aan bij jullie wensen, maar we kunnen ook samen kijken naar een prijsindicatie op maat. Wanneer jullie kiezen voor mijn Goud of Zilver pakket, dan zijn jullie ervan verzekerd dat ik van A tot JA alles voor jullie verzorg. Verderop deze pagina kun je ook een kijkje nemen bij mijn 'losse diensten'.

Zilver

Weddingplanning

2995
 • Plan van Aanpak / Tijdsplanning
 • Locatie zoeken en vastleggen
 • Maximaal 5 leveranciers regelen
 • Praktische hulp en professioneel advies
 • Uitgebreid draaiboek van de dag
 • Coördinatie van de dag (max 10 uur)
 • Ontvangst en aanspreekpunt gasten en leveranciers
 • 45 uur

Brons

Ceremoniemeester

1395
 • Praktische hulp en professioneel advies
 • Uitgebreid draaiboek van de dag
 • Coördinatie van de dag (max 10 uur)
 • Ontvangst en aanspreekpunt gasten en leveranciers
 • 20 uur

Weddingplanning

Een weddingplanner is bij trouwen in het buitenland echt een must. Zij kent de weg en weet tegenslagen snel om te zetten in iets positiefs. Er komt immers altijd meer kijken bij een bruiloft in het buitenland dan in eigen land. Een bijkomend voordeel als jullie mij als weddingplanner kiezen hoeven jullie geen reis- en verblijfskosten te betalen, ik ben immers al op het eiland.

Bij de taken die ik voor jullie kan verzorgen kun je denken aan: Plan van aanpak en tijdsplanning. Locatie zoeken, bezoeken en vastleggen. Offertes aanvragen bij leveranciers en alle communicatie + afspraken (bijvoorbeeld cateraar, materiaalhuur, styling en decoratie, foto- en/of videograaf, bruidstaart, dj & live muziek). Draaiboek van de dag maken. Ceremoniemeester. Ontvangst van jullie gasten. Communicatie met jullie gasten. Begeleiden leveranciers. Ceremonie Spreker.

Genoemde tarieven op mijn website zijn excl. btw en excl. reiskosten op Mallorca à € 0,35 per km.

Jullie bruiloft op Mallorca

Meer informatie en kennismaken?

Alles is mogelijk

Losse diensten

Kun jij een groot deel van jullie bruiloft zelf plannen? Dat is prima! Ik werk flexibel, dus schakel mij in voor de onderdelen waarbij je mijn hulp kunt gebruiken. Mijn netwerk op Mallorca is groot en ik werk alléén met de beste leveranciers. Dus laat me weten welke puzzelstukjes je mist in de organisatie. Ik help jullie graag de puzzel compleet te maken. Zo kan ik jullie helpen bij het vinden van bijvoorbeeld een leverancier voor catering, bruidstaart, stylist, DJ, fotograaf etc. Tevens kan ik jullie helpen met de planning, het draaiboek, budgetbewaking, uitnodigingen, tafelschikking, advies, ideeën en oplossingen.

Trouwlocatie

Een locatie vinden is één van de belangrijkste eerste stappen bij het organiseren van jullie bruiloft. Als jullie een trouwdatum in gedachten hebben, kan ik aan de hand van jullie wensen een onderzoek doen naar beschikbare en geschikte trouwlocaties met prijzen en mogelijkheden. Ik heb kennis van de voorwaarden per locatie.

Vanaf: €495,-

Ceremonie Spreker

Het zou voor mij een eer zijn om jullie ceremonie te mogen leiden als ceremonieel spreker. Ieder bruidspaar heeft een uniek verhaal. Ik neem de tijd om naar jullie verhaal te luisteren en vertaal deze in een mooie persoonlijke speech. Ik hou van een ceremonie in ontspannen sfeer met een lach… maar een traan wegpinken is ook niet erg.

€1095,-

In combinatie met een pakket €895,-

Ceremoniemeester

Tijd en kennis genoeg om jullie hele bruiloft op voorhand zelf te organiseren? Op de trouwdag zelf wil je als bruidspaar niet bezig zijn met de coördinatie. Als je zonder stress samen met al jullie gasten wil genieten, schakel dan een professionele ceremoniemeester in en laat mij jullie hierbij helpen. Ik zorg ervoor dat de gehele dag op rolletjes verloopt en jullie je nergens druk over hoeven te maken. Vóór de bruiloft hebben we contact en bespreken de dagplanning inclusief alle details. Ik check ook vooraf bij alle leveranciers dat ze doen wat ze hebben beloofd.

€1395,-

Genoemde tarieven op mijn website zijn excl. btw en excl. reiskosten op Mallorca à € 0,35 per km.