Werkwijze

Bruiloft op Mallorca

Een mooie samenwerking

Mijn doel als weddingplanner is om jullie werk en zorgen uit handen te nemen. Zowel tijdens de voorbereidingen als op de dag (of dagen) van de bruiloft zelf. Zodat jullie en jullie gasten alleen maar hoeven te relaxen en genieten. Als je wil trouwen op Mallorca dan doe je dat met een bepaald doel voor ogen. Ik snap precies wat jullie hiermee bedoelen.

Bruiloft op Mallorca

Een mooie samenwerking

Mijn doel als weddingplanner is om jullie werk en zorgen uit handen te nemen. Zowel tijdens de voorbereidingen als op de dag (of dagen) van de bruiloft zelf. Zodat jullie en jullie gasten alléén maar hoeven te relaxen en genieten. Als je wil trouwen op Mallorca dan doe je dat met een bepaald doel voor ogen. Ik snap precies wat jullie hiermee bedoelen.

Kennismaking

Alles begint met een eerste kennismaking. Ik inventariseer wat jullie wensen zijn en informeer jullie over de mogelijkheden op Mallorca.

Voorstel

Hierna ontvangen jullie mijn voorstel en bij akkoord ga ik voor jullie aan het werk. Één van de eerste stappen is het vastleggen van de trouwlocatie.

Afspraken

Een goede communicatie en het maken van heldere afspraken vind ik erg belangrijk. We werken volgens een duidelijk plan.

Leveranciers

Werken met betrouwbare leveranciers is cruciaal. Je wil tenslotte niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Beslissingen

Ik help jullie daar waar jullie mijn hulp nodig hebben. Echter, jullie nemen zelf de beslissingen die genomen moeten worden.

Oplossingen

Wanneer er problemen of uitdagingen op ons pad komen zal ik die zo goed mogelijk voor jullie oplossen.

Flexibel

Er is altijd ruimte voor nieuwe inzichten en ideeën. Ik zal er alles aan doen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Draaiboek

Ruim voor jullie bruiloft zorg ik dat alles geregeld is en vastgelegd in een gedetailleerd draaiboek.

Ceremoniemeester

Op jullie trouwdag zorg ik ervoor dat alles volgens het draaiboek verloopt. Ik ben aanspreekpunt en zal de ontvangst van jullie gasten en leveranciers verzorgen.

Ceremonie Spreker

Als jullie mij kiezen als ceremonie spreker, zorg ik ervoor dat jullie huwelijksvoltrekking persoonlijk en onvergetelijk zal zijn.

Punctueel

Ik laat niets aan het toeval over. Ik zorg ervoor dat alle leveranciers hun werk goed kunnen doen zodat jullie droomdag werkelijkheid wordt.

Droomdag

Zo wil je jullie bruiloft op Mallorca toch vieren?

Jullie bruiloft op Mallorca

Diensten en tarieven

Dé perfecte dag

Wat kan ik als weddingplanner voor jullie betekenen?

Het organiseren van een bruiloft is een serieuze taak die je niet 'even' tussendoor kunt regelen. Er gaat ongemerkt meer tijd in zitten dan je denkt. Veel bruidsparen vinden het tevens moeilijk om de kosten van de bruiloft overzichtelijk en/of binnen hun budget te houden. Er zijn leveranciers met uiteenlopende verschillen in prijs en kwaliteit op de markt. Ik heb een groot netwerk opgebouwd met betrouwbare leveranciers voor elk budget. Zo weet ik welke leveranciers jullie nodig hebben om de bruiloft volgens jullie wensen te organiseren. Door mijn ervaring zie ik geen belangrijke dingen over het hoofd.
Er zijn prachtige locaties op Mallorca te vinden die je kunt afhuren voor de bruiloft van je dromen. Maar welke locatie is geschikt voor jullie ceremonie, jullie feest en jullie gezelschap? Willen jullie de gasten ook op dezelfde locatie laten dineren en overnachten? Ik help jullie graag om dé unieke trouwlocatie te vinden. Sommige locaties op het eiland zijn populair en schaars, dus ik check de beschikbaarheid en bekijk de voorwaarden. Daarnaast overleggen we welke bijpassende stijl, kleuren of thema jullie de aankleding willen. Ik help met het creëren van jullie speciale dag door uitgebreid met jullie te praten over jullie dromen en wensen.
Je wil geen vriend of familielid met veel werk opzadelen op de dag van je bruiloft. Dit laat je liever over aan een professional. Het is te veel gedoe en soms leidt het zelfs tot verstoringen in vriendschappen. Ik zorg voor de gehele coördinatie van de dag(en) van het begin tot het einde. Ik ontvang en verzorg jullie gasten. Tevens begeleid ik de leveranciers zodat die hun werk goed kunnen doen. Eigenlijk zorg ik ervoor dat de gehele dag vlekkeloos en volgens planning verloopt. Een goede voorbereiding is het halve werk. Jullie én jullie gasten hoeven alléén te relaxen en genieten! Zo wil je jullie bruiloft op Mallorca toch vieren?

Sfeerimpressie: Wat kun je verwachten?

Trouwen op Mallorca is magisch

De authentieke sfeer en het heerlijke klimaat maken van Mallorca een aantrekkelijke bestemming om te trouwen. Van een intieme bruiloft tot een groot feest en alles ertussenin. Ik help jullie graag met het organiseren van jullie droomdag(en) en doe er alles aan om jullie bruiloft anders, speciaal, uniek, spannend, leuk en vooral onvergetelijk te maken.