Locatie & Styling

Unieke trouwlocatie en bijpassend thema

Er zijn prachtige locaties op Mallorca te vinden die je kunt afhuren voor de bruiloft van je dromen. Maar welke locatie is geschikt voor jullie ceremonie, jullie feest en jullie gezelschap? Willen jullie de gasten ook op dezelfde locatie laten dineren en overnachten?

Ik help jullie graag om dé unieke trouwlocatie te vinden. Sommige locaties op het eiland zijn populair en schaars, dus ik check de beschikbaarheid en bekijk de voorwaarden. Daarnaast overleggen we welke bijpassende stijl, kleuren of thema jullie de aankleding willen. Ik help met het creëren van jullie speciale dag door uitgebreid met jullie te praten over jullie dromen en wensen.

Magische locaties op Mallorca

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen in de Middellandse Zee en staat bekend om zijn adembenemende landschappen, zonovergoten kustlijnen en rijke cultuur. Het eiland van de parels is tegenwoordig ook één van de meest gewilde bestemmingen om te trouwen. Veel bruidsparen dromen van een intieme, romantische bruiloft in het buitenland. Op Mallorca komt deze droom uit!

De trouwlocaties die te vinden zijn op het eiland kun je onderverdelen in 3 soorten;

Decoratie / Styling

Genieten met al jullie dierbaren aan prachtige, in stijl gedekte lange tafels in een zonovergoten authentieke Mallorquinse Finca. Heerlijk genietend van Spaanse tapas, sangria en gitaarmuziek. Wie wil dit nou niet?

Soms is de aankleding van de omgeving van jullie trouwlocatie met zijn adembenemende charme al genoeg. Maar ga je voor een bepaald thema of een bepaalde kleur en wil je groots uitpakken, kan dat natuurlijk ook. Wat dacht je van een retro Volkswagenbus als fotobooth? Een echte eye-catcher op jullie bruiloft!

Bloemen mogen tegenwoordig niet ontbreken op een bruiloft, dit geeft echt een romantische finishing touch.

Er zijn diverse styling- en decoratie leveranciers op Mallorca met mooie items, je kunt het zo gek niet bedenken. Prachtige styling die met elkaar matcht tot in de kleinste details om zo een indrukwekkende sfeer te creëren.

Denk bijvoorbeeld aan de meest idyllische ceremonie met een prachtige backdrop met bloemen of dromenvangers. De mooist gedekte tafels met sfeervolle kaarsen, gepersonaliseerde naamkaartjes, gekleurde glazen en servetten en sfeerlichten bij het avondfeest. Jullie Pinterestborden staan vast bol van het perfecte plaatje! Laten we samen jullie ideeën vertalen naar een perfecte uitvoering!

Trouwen in Mallorca belooft avontuur, romantiek en onvergetelijke herinneringen die een leven lang meegaan.

Jullie bruiloft op Mallorca

Diensten en tarieven