Organisatie & Budget

Tijd, prijs en kwaliteit

Het organiseren van een bruiloft is een serieuze taak die je niet ‘even’ tussendoor kunt regelen. Er gaat ongemerkt meer tijd in zitten dan je denkt. Veel bruidsparen vinden het tevens moeilijk om de kosten van de bruiloft overzichtelijk en/of binnen hun budget te houden.

Er zijn leveranciers met uiteenlopende verschillen in prijs en kwaliteit op de markt. Ik heb een groot netwerk opgebouwd met betrouwbare leveranciers voor elk budget. Zo weet ik welke leveranciers jullie nodig hebben om de bruiloft volgens jullie wensen te organiseren. Door mijn ervaring zie ik geen belangrijke dingen over het hoofd.

Organisatie en leveranciers

Als jullie net zo enthousiast zijn over het samen plannen van de bruiloft als ik, gaan we aan de slag met de voorbereidingen voor de bruiloft. We beginnen met de grote dingen en beetje bij beetje werken we naar de details, om ervoor de zorgen dat elk aspect van jullie bruiloft wordt verzorgd en gepersonaliseerd.

Ik begeleid jullie met veel liefde en passie en doe alle communicatie met de trouwleveranciers die jullie via mij regelen. Op basis van jullie wensen en budget zal ik een selectie van leveranciers aan jullie voorstellen. Als hier niet de juiste leverancier tussen zit, zoek ik uiteraard verder. Het gaat tenslotte om jullie bruiloft. Ik adviseer en ondersteun jullie bij ieder onderdeel in de organisatie. Ik luister aandachtig naar jullie wensen en vertaal deze in de praktijk. Jullie houden echter altijd de regie over jullie eigen bruiloft en nemen de uiteindelijke beslissingen.

Mogelijke leveranciers voor jullie bruiloft

Details en keuzes

Bij iedere leverancier die jullie contracteren, duiken we samen in alle details. Denk bij de cateraar bijvoorbeeld aan de menukeuze, het selecteren van canapés en cocktails, het doorgeven van dieetwensen, het bepalen van de juiste tafels en stoelen, het bestek, de borden en de glazen voor de dinertafel.

Muziek is ook een belangrijk onderdeel van de bruiloft. Welke muzieknummers willen jullie bijvoorbeeld bij de ceremonie? Wil je deze via een speaker met bluetooth afspelen of ga je voor de prachtige stem van een mooie zangeres achter de piano… of misschien een live duo met zang en gitaar? In de avond de voetjes van de vloer met een internationale DJ, een allround DJ/zanger uit Nederland die een echt Nederlands feestje kan bouwen of misschien wel een toffe rockband. Het plannen van een bruiloft bestaat uit keuzes maken en details invullen.

Willen jullie een prachtig uitziende bruidstaart aansnijden? Wellicht komen jullie nog een keer naar Mallorca vóór de bruiloft, dan maak ik graag een afspraak bij een taartleverancier voor jullie om diverse smaken te proeven. Ook bij de cateraar kunnen we een afspraak maken voor een proeverij. Heerlijk om zo je smaakpapillen te kunnen testen toch?

Budget

Vooraf is het belangrijk dat jullie een schatting van jullie budget aangeven. Zo kan ik naar aanleiding van jullie wensen realistisch advies geven of een bruiloft op Mallorca haalbaar is.

Tijdens de gehele planning houd ik de uitgaven van alle leveranciers bij en zorg dat jullie binnen budget blijven.

Vanaf de introductie tot na de bruiloft sta ik naast jullie, zodat we samen de bruiloft van jullie dromen creëren! Een ongedwongen bruiloft die heerlijk in een flow verloopt en een dag waarin alles klopt van begin tot eind!

Jullie bruiloft op Mallorca

Diensten en tarieven