Over mij

The face behind

Even voorstellen

Hi, ik ben Yvonne Harmelwaard, het gezicht van Bruiloft op Mallorca. Zelf al 25 jaar gelukkig getrouwd met Marcel en trotse moeder van 2 volwassen kanjers. Zo’n vijf jaar geleden heb ik mijn woonplaats in Nederland ingeruild voor een schilderachtig dorpje op Mallorca.

Mijn man en ik hebben elkaar ontmoet toen we samen op Mallorca als animator in hotels werkten. De vonk sloeg toen over. Sindsdien zijn wij beiden ook smoorverliefd op het eiland. Door de jaren heen bleven we telkens terugkomen naar Mallorca. Daarom hebben we besloten ons leven op dit prachtige eiland voort te zetten. En dit bevalt ons goed. Het fijne is dat ik hierdoor ook mijn werk als weddingplanner verder kon ontwikkelen.

Vroeger organiseerde ik altijd al feesten, uitjes en evenementen. Zo ben ik in 2017 “Bruiloft op Mallorca” gestart. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging met datgene wat ik het liefste doe; organiseren en plannen. Als professioneel en gecertificeerd weddingplanner, ceremoniemeester en trouwambtenaar/ceremonieel spreker is het voor mij een absoluut voorrecht om deel uit te mogen maken van iedere bruiloft.

Ik heb een uitgebreid netwerk met goede en zeer professionele leveranciers op Mallorca. Ik spreek naast Nederlands ook vloeiend Spaans, Engels en Duits, waardoor de communicatie altijd goed verloopt. Doordat ik al zo lang op Mallorca kom, heb ik goede samenwerkingen met vele leveranciers. Aan trouwlocaties geen gebrek hier. Ik verbaas me steeds weer over de schoonheid en prachtige details als ik een locatie bezoek. Voor ieder bruidspaar ga ik dan ook met veel plezier op zoek naar de juiste plek voor hun droombruiloft.

Liefde en respect staan bij mij centraal. Mensen beschrijven mij als vrolijk, enthousiast, eerlijk, creatief, stressbestendig, zorgzaam en gedreven om het iedereen naar de zin te maken.

Vol enthousiasme en met passie en gevoel help ik dan ook graag aanstaande bruidsparen hun unieke, persoonlijke en perfecte bruiloft op Mallorca te realiseren. Ik ga voor kwaliteit en met oog voor detail denk ik graag verder, om de bruiloft net dat beetje extra te geven, wat je van een weddingplanner mag verwachten. Ik loop liever wat stappen extra dan dat ik de kantjes er vanaf loop.

Jullie bruiloft op Mallorca

Kennis maken?

Ik vind het belangrijk om jullie eerst te leren kennen en meer over jullie plannen te horen. Tijdens een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek neem ik de tijd om naar jullie wensen te luisteren, deze te bespreken en vragen te beantwoorden. Als een persoonlijke ontmoeting niet mogelijk is vanwege de afstand, dan kunnen we videobellen en daarna contact onderhouden via email, telefoon en berichtjes.

Is het jullie droom om je bruiloft op Mallorca te vieren?
Twijfel dan niet en neem direct contact op!