Ceremoniemeester

Professioneel zonder gedoe

Je wil geen vriend of familielid met veel werk opzadelen op de dag van je bruiloft. Dit laat je liever over aan een professional. Het is te veel gedoe en soms leidt het zelfs tot verstoringen in vriendschappen. Ik zorg voor de gehele coördinatie van de dag(en) van het begin tot het einde. Ik ontvang en verzorg jullie gasten. Tevens begeleid ik de leveranciers zodat die hun werk goed kunnen doen.

Eigenlijk zorg ik ervoor dat de gehele dag vlekkeloos en volgens planning verloopt. Een goede voorbereiding is het halve werk. Jullie én jullie gasten hoeven alléén te relaxen en genieten! Zo wil je jullie bruiloft op Mallorca toch vieren?

Stappenplan

Aanvullende taken

Uiteraard denk ik graag met jullie mee over de invulling van jullie bruiloft als er bijzondere wensen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van een gastenlijst, inchecken van een groepsboeking op een vlucht naar Mallorca of het ophalen van het bruidsboeket of welkomstbord als deze eerder nodig zijn.

Onverwachte situaties

Het is op jullie mooiste dag natuurlijk erg prettig als jullie je nergens druk over hoeven te maken. Als ceremoniemeester los ik onverwachte situaties op. Zo weet één van mijn bruidsparen tot op de dag van vandaag niet dat er een probleem met hun bruidstaart was. De taart had bij aankomst op de locatie een ongelukje en moest serieus gerepareerd worden vóórdat het bruidspaar deze kon aansnijden. De pâtissier kwam direct uit Palma (50 minuten rijden) en had nog zeker een half uur nodig om de taart in oorspronkelijke staat te herstellen. Zowel het bruidspaar als de gasten hebben hier niets van gemerkt en dat is natuurlijk ook mijn doel.

Jullie bruiloft op Mallorca

Diensten en tarieven